Centrum Autisme organiseert fotowedstrijd

Om autisme aan een breder publiek bekend te maken, organiseert Centrum Autisme, met vestigingen in Oegstgeest, Leiden en Voorburg, een fotowedstrijd. Autisme komt voor bij zowel mannen en vrouwen, van alle leeftijden en kan doordat men er niet zo goed mee bekend is, een hoop misverstanden opleveren, die voor de betrokkenen frustratie en onzekerheid betekenen. Iedereen kan een foto insturen, die uitdrukt wat autismevriendelijk of juist autismeonvriendelijk is.

De (digitale) foto’s kunnen voor zaterdag 14 november gestuurd worden naar: m.vanbraammorris@centrumautisme.nl . Centrum Autisme publiceert een selectie uit de ingezonden foto’s op haar website en in de vestigingen in Oegstgeest, Leiden en Voorburg. De prijzen bestaan uit waardebonnen voor een fotozaak en een afdruk van de ingezonden foto op canvas.

Meer info: www.centrumautisme.nl .

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×