Rappende huisarts waarschuwt voor nieuwe kans op uitbraak Mexicaanse griep

Moslims die in november massaal naar Mekka gaan kunnen alsnog voor een grote uitbraak zorgen van de Mexicaanse griep. Daarvoor waarschuwt de rappende huisarts Walter Schrader uit Leiden. “In November zal er in Mekka een massa bijeenkomst plaatsvinden die weerga niet kent. Terug in eigen land, in december, is het te koud om moskeeĆ«n te luchten en bestaat er de mogelijkheid van toch nog een grootschalige besmetting,” zo laat Schrader weten. Hij vindt dat de regering en het RIVM de morele plicht hebben om de Mekka-gangers voor te lichten en te beschermen. Schrader: “Maar ik ga hier geen rap over maken. Mijn Arabisch is onder de maat.”

Leiden rappendehuisarts


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×