Dierenmishandelaar vast

De politie heeft dinsdag een 29-jarige inwoner van Zoeterwoude aangehouden, op verdenking van ernstige dierenmishandeling. De verdachte heeft in de periode 2007-2009 geiten mishandeld tot de dood er op volgde. Ook heeft hij lammetjes door midden gesneden en schapen in brand gestoken. Het gaat om minstens acht mishandelingen in de omgeving van Leiden, Zoeterwoude en Zoetermeer. Steeds bracht de dader in de buurt van het verminkte dier toepasselijke graffititeksten aan. Rechercheurs uit Hollands Midden en Haaglanden kwamen de man op het spoor. In zijn huis vonden ze aanwijzingen die met de mishandelingen te maken hebben. Het onderzoek is nog in volle gang.

Leiden slachterzoeterwoude


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×