Domagoy Ralasic, foto: PR.

Swingende buitenlandse gasten bij Jazz on Sunday

Morgen ontvangt Jazz on Sunday twee buitenlandse jazzmusici, die een swingend optreden zullen verzorgen in café de Grote Beer in de Leidse Rembrandtstraat. Domagoy Ralasic is een jonge tenorsaxofonist, die zeer actief is in de internationale jazz scene. Hij studeerde af aan het Rotterdams Conservatorium als Docerend Musicus, met als hoofdvak saxofoon/klarinet en als bijvakken piano, ensemble, blaasorkest, big band en show business management. Daarnaast voltooide hij zijn studie aan het Berklee College of Music in Boston, USA. Ralasic speelde met onder andere met Clark Terry, James Moody, Nils H.O. Pedersen en Martin Drew. Morgen wordt Ralasic muzikaal bijgestaan door vocalist Gaynel Hodge (USA), die in de jaren 50 een van de oprichters en tevens zanger was van ‘The Platters’. Van zijn wat rijpere leeftijd heeft deze oude rot geen last, want hij swingt nog steeds als een trein op het gebied van blues, jazz en pop.

Het concert begint om 15.30 uur.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×