Recordaantal bezoekers Huis van Sinterklaas

Het Huis van Sinterklaas, in de Leidse Waag, bleek ook dit jaar weer ongekend populair te zijn. Meer mensen dan ooit hebben tussen 22 november en 5 december het logeeradres van de Sint bezocht. Volgens de organisatie kwamen tussen de 35.000 en 40.000 bezoekers lang. “Een ongekend succes” zo laat de organisatie weten. “Er is veel tijd gaan zitten in de organisatie van het Huis. De komst van de Sint moet je natuurlijk goed voorbereiden. Naar nu blijkt zijn de voorbereidingen niet voor niets geweest want we hebben weer meer bezoekers mogen ontvangen”. Volgens centrummanager Joost Bleijie, was het recordaantal bezoekers mede te danken aan de promotiecampagne ‘Winter in Leiden’. Bleijie : “We hebben veel bezoekers uit de regio mogen verwelkomen in het Huis van Sinterklaas. Dat waren vaak bezoekers die voor de eerste keer naar het Huis kwamen en er meteen een dagje Leiden aan vast hebben geplakt”.

De organisatie laat weten dat de voorbereidingen voor volgend jaar al weer in volle gang zijn: “Ook in 2010 willen we het de Sint en zijn Pieterbazen goed naar het zin maken”.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×