Lenferink positief op Nieuwjaarsreceptie gemeente Leiden

Gisteravond werd in de Pieterskerk de traditionele gemeentelijke Nieuwjaarsreceptie gehouden. Burgemeester Lenferink heette iedereen welkom en blikte terug op 2009, waarover hij over het algemeen redelijk positief was, ondanks de economische crisis. Het Leidsch Dagblad kreeg nog even een standje wegens de zo nu en dan niet geheel onpartijdige berichtgeving, die, volgens Lenferink, ook niet altijd de waarheid vertegenwoordigt. De burgervader is ook positief over de toekomst van de Sleutelstad, waarbij hij de ontwikkelingen en uitbreidingen van het Leiden Bio Science Park vergeleek met het belang van de vroegere Leidse Lakenindustrie. Waarschijnlijk door de weersomstandigheden was de receptie niet zo goed bezocht als voorgaande jaren, maar de sfeer was goed en veel bekende en onbekende Leidenaren hieven het glas op 2010.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×