Inbreker snel ingerekend

De politie heeft dinsdagavond in de Vogelwijk in Leiden een inbreker opgepakt die kort daarvoor had ingebroken in een woning aan de Geversstraat in Oegstgeest. De politie werd getipt door iemand die mannen met bivakmutsen in een tuin zag rondscharrelen. Een bewoner van de Geversstraat zag bij buren in de Nassaulaan licht van een zaklamp en belde ook de politie. Die ging direct met meerdere wagens op onderzoek uit. In de Vogelwijk zagen agenten twee mannen lopen die aan het signalement voldeden. Een 37-jarige man kon worden aangehouden. Bij fouillering werden sieraden gevonden.

Toen de politie de bewoners van het huis aan de Nassaulaan inlichtte, bleek dat daar inderdaad was ingebroken. Er waren onder andere sieraden meegenomen. De verdachte is ingesloten en in verzekering gesteld.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×