800 Hennepplanten in beslag genomen

De politie van Rijnsburg heeft in een pand aan De Roysloot een hennepkwekerij opgerold na een tip van een voorbijganger die een wietlucht rook en zag dat de ramen van het pand afgeplakt waren. De politie deed een inval en vond een professionele kwekerij met zo’n 800 plantjes aan. Er was niemand in het pand aanwezig. De planten zijn meegenomen en vernietigd.

De politie vraagt vermoedens over de aanwezigheid van hennepkwekerijen altijd te melden, omdat hennepkwekerijen vaak provisorisch zijn ingericht en de kans op brand of waterlekkage daardoor groot is. Ook is er veel stroom nodig en die wordt vaak illegaal afgetapt. Dat was ook in Rijnsburg het geval.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×