Foto: archief Sleutelstad.

Leids operettegezelschap Crescendo zoekt nieuwe gezichten

Elk jaar brengt het Leids Operette-Muziektheater een muzikale voorstelling op de planken. Zo werd vorig jaar met veel succes ‘De Zigeunerbaron’ opgevoerd in een bijna uitverkochte Stadsgehoorzaal. Eind november dit jaar staat ‘Eine Nacht in Venedig’ op het programma. Ook deze operette van Strauss jr. wordt volledig in het Nederlands uitgevoerd. Onder leiding van regisseur Ben Jansen, wordt er al druk gerepeteerd. Belangstellenden kunnen een kijkje nemen en zich aanmelden als lid. Crescendo is opzoek naar nieuwe gezichten en stemmen.

De open repetities vinden plaats op 12 en 19 januari in ‘t Hofflants Huys, de Zeven Provinciën 68, 2253 XL in Voorschoten.

Meer informatie is te vinden op www.leidseoperette-crescendo.nl

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×