Start bouw toekomstig hart Leiden-Noord

1

Het college van burgemeester en wethouders heeft het uitvoeringsbesluit Kooiplein vastgesteld. Na goedkeuring van de gemeenteraad wordt dit voorjaar gestart met de ontwikkeling van het eerste deelgebied en het bestemmingsplan Kooiplein en omgeving en in het voorjaar van 2011 met de bouw van de eerste woningen. Er zullen 328 woningen in het hogere segment, koopwoningen of vrije sector huurwoningen, worden gebouwd, 104 huizen in de sociale sector, 851 parkeerplaatsen, 5.300 m2 commerciële voorzieningen en 2.000 m2 maatschappelijke voorzieningen. Samen met de gemeente en de Sleutels is door Proper-Stok, in samenwerking met Stedenbouwkundig bureau KCAP, het definitief ontwerp uitgewerkt. Volgens de plannen wordt het Kooiplein straks het toekomstige hart van Leiden Noord, grenzend aan een grote, groene zone :de Tuin van Noord.

Delen

1 reactie

 1. Herman Warmond op

  Goedendag
  ik ben een timmerman met 45 jaar werkervaring, de laatste 10 jaar werk ik zzp.er.
  Nu zie ik op internet dat jullie gaan bouwen in Leiden Noord.
  Kunnen jullie mij daar als timmerman gebruiken?
  Vriendelijke Groet
  Herman Warmond
  Leiden
  tel.0715219366

Je bent nu offline