'Sterven zonder naam' boek over laatste jaren Mary Servaes-Beij

Auteur Ben Holthuis heeft een onthutsend boek geschreven over de laatste levensfase van Mary Servaes-Beij, oftewel de Zangeres zonder Naam. Onder de titel ‘Sterven zonder naam’ geeft Holthuis een onthutsend en schrijnend beeld van wat oudere mensen kan overkomen, wanneer ze door hun gezondheid of hun handicap in een afhankelijke situatie geraken. Ook stuitte de auteur op een aantal verontrustende situaties, zoals een boekhouder, die zich tot haar bewindvoerder liet benoemen, waardoor hij alle zeggenschap kreeg over haar vermogen en haar andere bezittingen en een dienstbode, die zich door de rechter liet aanstellen als mentor, zonder hierover de familie en vrienden in te lichten. Tegelijkertijd met het verschijnen van het boek, komt een cd uit, met 15 nooit eerder uitgebrachte liedjes.

Deze smartlappen en levensliedjes zijn na bijna 35 jaar in de archieven van platenmaatschappij Telstar teruggevonden.

Het boek kost € 16,95 meer info: www.hokpublishing.com

Info over de cd: e-mail: nieuws@bertsalden.nl

Leiden mary


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×