Studenten brengen vier weken regionieuws via leidenlokaal.nl

De Leidse regio heeft er een tijdelijk nieuwsmedium bij: www.leidenlokaal.nl. Zo'n 30 studenten van de masteropleiding Journalistiek en Nieuwe Media is de komende
vier weken druk bezig met het runnen van de website met nieuws uit Leiden, Leiderdorp., Oegstgeest en Voorschoten. Met het eigen internetproject van de Universiteit Leiden kunnen de studenten het geleerde in praktijk brengen. Doel is om
het hyperlokale nieuws te verslaan. Problemen met
verkeerslichten of kapotte straatverlichting of verhalen over conflicten met gemeente, woningbouw of
verenigingen zijn welkom bij de redactie.

“We zijn zelf al contacten aan het leggen in de regio maar kunnen natuurlijk alle hulp gebruiken! Iedereen is een expert als het op zijn of haar eigen straat en interesses aankomt. Daarom zouden we jullie willen vragen om je ogen en oren voor ons geopend te houden en eventuele nieuwtjes aan ons door te geven. Schuw daarbij niet om ook de kleinere verhalen aan te dragen,” zo luidt een oproep van de redactie via Hyves.

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×