Conny Broeyer (PvdA) neemt de wisseltrofee in ontvangst van fractievoorzitter Paul van Meenen van D66. (Foto: Chris de Waard).

Conny Broeyer is raadslid van het jaar

Scheidend PvdA-raadslid Conny Broeyer is afgelopen avond tijdens een drukbezochte nieuwjaarsreceptie door D66 Leiden gekozen tot raadslid van het jaar.

In het verleden werd de verkiezing georganiseerd door het Leidsch Dagblad en de laatste winnaar was Olaf Welling, de toenmalige fractievoorzitter van D66 in Leiden. Toen de krant met de verkiezing stopte, voelde D66 het als hun dure plicht om het stokje door te kunnen geven, ook al kon er daardoor geen D66-raadslid meer gekozen worden.

“Dat is zo ongeveer de enige regel in het niet-bestaande reglement”, zo onthulde Paul van Meenen die de D66-fractie nu aanvoert. Naast Broeyer waren Jean Hermans (VVD) en Geerten Boogaard (CDA) genomineerd.

Leiden Politiek Raadslid van het Jaar


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×