Foto:PR.

Feestelijke ingebruikname gerenoveerd orgel Marekerk

Op 23 januari wordt het gerenoveerde orgel in de Marekerk aan de Lange Mare, officieel overgedragen aan het college van kerkrentmeesters van de Protestantse Gemeente te Leiden en feestelijk in gebruik genomen. Aansluitend worden een boek en een CD van het orgel gepresenteerd. Vaste organist Henk Gijzen en orgeladviseur Jaap den Hertog zullen het gerenoveerde orgel demonstreren. ’s Avonds verzorgt de bekende organist Ton Koopman een concert, dat om 20.00 uur zal beginnen. De werkzaamheden zijn uitgevoerd door Verschueren Orgelbouw B.V. uit Heythuysen en door het schildersbedrijf firma G.W.A. Ridderhof uit Deil.

De feestelijkheden starten om 14.30 uur.

Meer info en volledig programma: www.marekerk.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×