Wat er aan de doorbraak van de 21-jarige Wesley vooraf ging zie je in dit filmpje op Youtube. (Foto: Wesley's Hyve).

SBS6 maakt opnames met Leidse Popstar Wesley Klein

Vanaf 15.00 uur staat de Oude Vest in het teken van Popstar Wesley Klein. De Leidse zanger drong vrijdagavond door tot de halve finales van het populaire SBS6-programma Popstars en houdt een ‘meet ’n greet’ voor zijn fans. SBS6 maakt opnames. Daaromheen organiseren de café’s M’n Schoonmoeder en Café Die Ander de hele middag optredens met diverse artiesten. Wesley Klein timmert al jaren aan de weg als zanger, maar is sinds zijn deelname aan Popstars hard op weg een nationale ster te worden. Al twee keer kreeg hij in de voorrondes drie keer een 10 van de enthousiaste juryleden.

Leiden popstarwesleyklein


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×