Filmkeuze Jan-Jaap de Haan in Scheltemacomplex

Wethouder van Cultuur Jan-Jaap de Haan maakte deze keer de keuze voor de filmavond in het Scheltemacomplex. Voorafgaand aan de filmvertoning zal hij zijn keuze toelichten. De favoriete film van de wethouder is ‘Familie’ van Willem van de Sande Bakhuyzen, gemaakt in 2001. De film is gebaseerd op het gelijknamige toneelstuk en het scenario werd geschreven door Maria Goos. Het verhaal gaat over een moeder (Els), die terminale kanker heeft en nog een keer haar familie om zich heen verzamelt om gezellig samen te zijn in een Oostenrijks chalet. Iedereen is van plan om er wat leuks van te maken, maar dat blijkt niet zo gemakkelijk te zijn. De personages worden uitstekend neergezet door Petra Laseur, Bram van der Vlugt, Anneke Blok (Veenfabriek), Mark Rietman, Marisa van Eyle en Bart Klever.

De voorstelling vindt plaats op 27 januari, aanvang 20.30 uur, zaal open om 20.00 uur. Meer info: www.scheltemacomplex.nl, reserveringen: info@scheltemacomplex.nl of 071 51 61 880.

Advertentie

Cultuur


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×