Abstract werk van Eliza Kopec bij 'Vooraf en toe'

Eliza Kopec, geboren in Warschau 1960, woont en werkt in Lisse. Kopec bouwt haar abstracte werk op uit eenvoudige geometrische vormen en vertaalt vorm, ritme, teksten en cijferreeksen in beeld. Zo kan bijvoorbeeld iedere letter van een gedicht een eigen kleur of vorm krijgen, waarbij de opbouw van het gedicht bepaalt welke uiteindelijke vorm het schilderij gaat krijgen. Kopec hoopt hiermee, dat er aanknopingspunten ontstaan voor beelden van universele schoonheid.

Het werk van Kopec is van 27 januari tot 16 maart te zien bij eet- drink- en kunstlokaal ‘Vooraf en toe’ aan de Botermarkt 9, Leiden, openingstijden: dagelijks tot 17.00 uur, donderdag en vrijdag tot 21.00 uur.

Meer info : www.elizakopec.nl

Advertentie

Cultuur


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×