Duo Questro - Yedigarian, foto: PR.

Daphne Questro als gids op interessante muzikale zoektocht

Zondagmiddag 7 februari treedt het duo Questro – Yedigarian op in de Fonteinzaal van de Burcht Sociëteit. Anna Yedigaryan begeleidt sopraan Daphne Questro op de piano en zal ook verschillende solostukken ten gehore brengen. Daphne treedt op als een soort muzikale gids in dit programma, met de titel ‘Move’, dat ontroert en verbaast. Er wordt onder andere muziek van Wolf, Khachaturyan, Chausson, Chopin-Viardot, Liszt, Rossini, Montsalvage, Piazzolla, Poulenc, Oomen, Weill en Satie uitgevoerd.

Het concert begintom 15.00 uur. Meer info: www.deburchtleiden.nl

Meer info duo Questro – Yedigarian: www.duo-qy.nl

Cultuur


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×