Foto: PR.

'Live from Buena Vista', Cubaanse grootheden op Leids podium

Beroemde musici uit Havana komen naar de Leidse Stadsgehoorzaal voor de avondvullende muzikale show ‘Live from Buena Vista’. Verschillende bandleden, die deze avond zullen optreden, waren te zien in de spraakmakende film van Wim Wenders over de Buena Vista Social Club. Zeer speciaal is het feit, dat ook de beroemde pianist Rodolfo ‘Peruchin’ Argudin Justiz meekomt, die een van de centrale musici is in de legendarische club Tropicana. Naast het overbekende ‘Chan chan’ zullen ook veel minder bekende son-klassiekers ten gehore worden gebracht. Het belooft een bijzonder Cubaans concert te worden.

Het concert vindt plaats op vrijdagavond 5 februari, aanvang 20.15 uur. Meer info en kaarten: www.stedelijkconcertgebouwleiden.nl

Advertentie

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×