Werfpop 2009, foto: archief Sleutelstad

Inschrijving voorronde Werfpop 2010 van start

Binnenkort is het weer zover: vanaf 1 februari is de inschrijving voor de voorronde van Werfpop 2010 geopend. Dit jaar is de opzet van de voorronde anders: vanaf half april zullen drie rondes in Leiden en de Bollenstreek gehouden worden. De winnaars hiervan gaan automatisch door naar de finale, die in mei in het Leidse LVC plaatsvindt. Een van de bands uit de voorrondes maakt nog een extra kans, om via een ‘wildcard’ geplaatst te worden voor de finale! Wie aan de voorwaarden voldoet en met zijn of haar act of band uit Leiden of de Bollenstreek komt, kan digitale info sturen naar: programma@werfpop.nl. Belangrijk is verder om naast de link naar myspace/youtube/website er een verkorte bio bij te doen en relevante wapenfeiten te vermelden. Meer info: www.werfpop.nl

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×