Groen-Wit steunt RiLaX

Het komende wedstrijdseizoen zal Gymnastiekvereniging Groen-Wit stichting RiLaX financieel steunen. Groen-Wit bestaat 90 jaar en wil vanwege dat jubileum een deel van de opbrengsten van diverse evenementen, workshops, optredens en demonstraties ten gunste laten komen van een goed doel. Gekozen is voor de stichting RiLaX. Deze stichting is opgezet door de ouders van de in november overleden Richelle Laurijssen. Richelle kwam vorig jaar in het nieuws met haar campagne `Richelle Laurijssen zegt STOP’. Met deze campagne wilde Richelle scholieren ervan overtuigen dat zij het woord “kanker” niet langer als scheldwoord moesten gebruiken. Een deel van het geld dat RiLaX bij elkaar brengt gaat naar KiKa, Stichting Doe Een Wens en Stichting Lucai. Groen-Wit heeft RiLaX inmiddels al een cheque van €500 overhandigd.

Advertentie

Leiden Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×