PvvD start campagne met film

De Partij voor de Dieren start de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen met de vertoning van een film. Volgende week zaterdag kunnen geïnteresseerden in Thais restaurant Buddhas kijken naar Meat the Truth. Deze klimaatfilm is gemaakt door het wetenschappelijk bureau van de Partij voor de Dieren en gepresenteerd door de voorzitter van de Tweede Kamerfractie Marianne Thieme. De film wordt ingeleid door Tweede Kamerlid Esther Ouwehand. Na afloop kunnen de aanwezigen met haar, Dick de Vos en Estefania Pampin-Zuidmeer napraten, tijdens een diner. Aanmelden voor de avond kan via werkgroepleideneo.pvdd@gmail.com. Via dat adres is ook meer informatie te krijgen over tijdstip, kosten en dergelijke.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×