Leiden snoeit verder in regels

Leiden maakt werk van de administratieve lastenverlichting voor inwoners en bedrijven.Wethouder Witteman geeft op zijn website enkele voorbeelden van vergunningen die niet meer nodig zijn. Zo mag je voortaan zonder vergunning flyers uitdelen en is voor het plaatsen van een steiger of container ook meestal geen vergunning meer nodig. Horeca-ondernemers zijn voortaan met 1 aanvraag klaar in plaats van 7. Binnenkort krijgt de gemeenteraad het eindrapport met alle afgeschafte of vereenvoudigde regels aangeboden. Witteman: “Dankzij dit project hebben onze inwoners per jaar 50.000 wachtweken minder en zijn onze ondernemers elk jaar weer een kleine 4 ton minder aan kosten kwijt.”

Advertentie

Leiden administratievelastenverlichtingleiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×