Staatssecretaris Frank Heemskerk en wethouder Marc Witteman, te gast bij de Leidse Uitgeverij Compres in het gebouw Nieuwe Energie, praten met ondernemers over administratieve lastenverlichting. (Foto: Chris de Waard).

Heemskerk in gesprek met Leidse ondernemers

Staatssecretaris Heemskerk (Economische Zaken) sprak vanmiddag in de marge van het Festival de Verleiding met Leidse (horeca)ondernemers over de regeldruk. Samen met wethouder Marc Witteman luisterde hij naar problemen die ondernemers in Leiden ondervinden bij het krijgen van bijvoorbeeld vergunningen. In het kader van de administratieve lastenverlichting is Leiden al een tijdje bezig om overbodige regels te schrappen of te vereenvoudigen. Die exercitie is inmiddels afgerond en het is de bedoeling dat het Leidse college van b&w het stuk aanstaande dinsdag vaststelt. Daarna wordt het aangeboden aan de gemeenteraad.

Advertentie

Leiden administratievelastenverlichtingleiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×