Trucje met huisnummers levert Leiden tonnen op

Door de studentenkamers die studentenhuisvester DUWO momenteel realiseert in de voormalige zusterflat Nieuweroord allemaal van een eigen huisnummer te voorzien, krijgt Leiden jaarlijks zo’n 400.000 euro extra uit het Gemeentefonds. Dat schrijft VVD-wethouder Van Woensel op zijn weblog. Voor elke zelfstandige wooneenheid ontvangt Leiden jaarlijks 1500 euro uit dat fonds. Voorheen was het adres van Nieuweroord gewoon Rijnsburgerweg 124. Dat worden na de verbouwing 264 aparte huisnummers. De eerste studenten kunnnen naar verwachting binnen een paar weken in Nieuweroord terecht.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×