Informatieavond dementie

Wie in zijn naaste omgeving te maken heeft met dementie of een vermoeden daarvan, is dinsdag welkom bij een voorlichtingsavond. Deze avond genaamd `Gewoon vergeetachtig, of is er meer aan de hand?’ wordt georganiseerd door Bureau Informele Zorg van Activite en verpleeg- en behandelcentrum Overrhijn. Er wordt onder andere ingegaan op de mogelijkheden op het gebied van zorg, wonen, dagbesteding en mantelzorgondersteuning. Er is ruimte voor vragen en kennismaking met het maatschappelijk werk van Overrhijn en de mantelzorgconsulent van ActiVite. De gratis bijeenkomst vindt plaats in het restaurant van Overrhijn aan Willem de Zwijgerlaan 44 en duurt van 19.30 tot 21.30 uur. Aanmelden is niet nodig.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×