Lezing Vincent Icke bij Van Stockum

Vincent Icke, hoogleraar theoretische sterrenkunde aan de Universiteit Leiden en bijzonder hoogleraar kosmologie aan de Universiteit van Amsterdam, verzorgt volgende week zaterdag een lezing bij boekhandel Van Stockum. Onder de titel “Verhitte discussies verwarmen de Aarde zal Icke zijn kennis over de wereld aan het publiek overdragen. Hij geeft zijn lezing naar aanleiding van zijn nieuwe boek “Dat kan ik me niet voorstellen”. Hierin staan verhalen over allerlei onderwerpen, waaronder de geschiedenis van onze kennis, het heelal vol schitterende raadsels, en het menselijk begrip.

De lezing begint om 14.00 uur. Reserveren kan via leidenwinkel@vanstockum.nl. De toegangsprijs is 3,50 euro.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×