Drukkerij Groen na 145 jaar failliet

De oerleidse drukkerij Groen is niet meer. Eerder werden de activiteiten aan de Rooseveltstraat al afgebouwd en verhuisde het bedrijf naar Leiderdorp. Nu is het doek definitief gevallen. Moederbedrijf Thieme GrafiMedia Groep verkeert in ernstige problemen en vraagt morgen voor vijf van de 41 werkmaatschappijen het faillissement aan. Vier andere dochterbedrijven gaan in de verkoop. Dat meldt het Financieel Dagblad vandaag op de site. Topman Mark van der Kallen van Thieme heeft zijn vertrek aangekondigd.

Het faillissement heeft betrekking op Den Haag media groep, Thieme Amsterdam en Thieme Rotatie Nieuw Vennep. De activiteiten van De Ploeg communicatie en Drukkerij Groen waren reeds afgebouwd en worden door het faillissement definitief beëindigd. Voor vier onderdelen is besloten tot verkoop. Het gaat daarbij om Offset Service Valkenswaard, Thieme Art, Ten Klei DM en Thieme Groningen.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×