Echte Bob's kunnen Bobslee winnen

Ook dit jaar is de Bobcampagne van de politie weer van start gegaan en volop te horen en te zien op radio en televisie. Tijdens alcoholcontroles zijn echte Bob’s beloond met een echte Bobslee. Jaarlijks worden landelijk zo’n 30.000 bestuurders betrapt op het overmatig gebruik van alcohol in het verkeer. Dit leidt tot ruim 200 doden en vele gewonden per jaar. Een goede Bob, de bestuurder, die niet drinkt en waar men ‘mee thuis kan komen’, is dus van wezenlijk belang. Men kan een foto van zijn of haar Bob maken en mailen of twitteren naar de politie tot maandag 22 februari. De vijf leukste, grappigste inzendingen worden beloond met een Bobslee.

De prijswinnaars worden bekend gemaakt op 22 februari. Gebruik @PolitieHM of #Bobslee in de tweet om mee te dingen naar de prijs.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×