Tweede Kamerlid van de Partij voor de Dieren, Esther Ouwehand leidde de film in. daarna presenteerde lijsttrekker Dick de Vos de speerpunten van zijn partij. (Foto: PR).

Partij voor de Dieren presenteert 20 speerpunten

De Partij voor de Dieren is haar campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen zaterdagavond begonnen met de vertoning van de klimaatfilm Meat the Truth. De film werd ingeleid door Esther Ouwehand, Tweede Kamerlid van de Partij voor de Dieren. Aansluitend presenteerde lijsttrekker Dick de Vos 20 speerpunten. Zo gaat de partij zich hard maken voor een wethouder dierenwelzijn, natuur en milieu, een groene Oostvlietpolder, een dubbel spoor naar Utrecht, een natuureducatie programma op scholen en een klimaatneutraal Leiden. Ook wil de partij inwoners stimuleren één dag in de week vegetarisch te eten tijdens de zogenaamde Meat Free Monday.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×