Een deel van de kandidaten van de lijst van de SLO. (Foto's: Emile van Aelst).

Stadspartij presenteert programma

Vrijdagmiddag presenteerde de Stadspartij Leiden Ontzet hun programma en kandidaten in bioscoop trianon aan de Breestraat. De partij voert campagne met de slogan ‘Stem op jezelf, stem op Stadspartij Leiden Ontzet’ en noemt zich een partij voor en door echte Leidenaren. Dat laatste komt in elk geval tot uitdrukking in de kandidatenlijst met daarop tal van prominente Leidenaren waarop naast lijsttrekker Jan Boer de namen prijken van Peter Labrujere, Har Meyer en Marina Bosman.

Lijsttrekker Jan Boer zocht voor zijn partij een groep verontruste Leidenaren die ook vinden dat ‘ruim vierhonderd jaar na het beleg en ontzet van Leiden, de stad opnieuw ontzet moet worden van onnodige regelingen, willekeur en bureaucratie’.

Na de presentatie toog het gezelschap richting De Waag waar op dat moment afscheid werd genomen van oud-wethouder John Steegh.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×