Enorme drukte rond de optredens van de twee nationale sterren in winkelcentrum Winkelhof in Leiderdorp. Zo druk dat het optreden van Wesley op last van de brandweer zelfs even werd uitgesteld tot de mensen voldoende afstand namen. (Foto's: Leo de Vogel).

Top- en Popster treden op in Winkelhof

Groot feest gistermiddag in de Winkelhof in Leiderdorp. Fraus Bauer em Wesley Klein deden het winkelcentrum aan om respectievelijk hun nieuwe album en single te promoten. Het nieuwe album van Frans ‘Voor elke dag’ is al goud. Na zijn optreden signeerde hij het album voor zijn fans. Na Bauer was de Leidse popstar Wesley Klein aan de beurt die eigenlijk geen promotie meer nodig heeft. Zijn single ‘You raise me up’ kwam na zijn overwinning in Popstars direct nieuw binnen op nummer 1 in de Mega top 100.

Filmpje: //www.youtube.com/user/MegaLeiden.

Advertentie

Cultuur Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×