Laurine van Riessen, foto: PR.

Brons voor Leidse schaatsster in Vancouver

Ruim 3,3 miljoen kijkers konden zien hoe de zilveren en bronzen medailles door de Nederlandse schaatssters Annette Gerritsen en Laurine van Riessen werden binnengehaald op de 1000 meter in Vancouver. Het damesschaatsen staat daarmee bovenaan de dagelijkse top 25 van best bekeken programma’s. Gerritsen miste op een haar na goud, maar zei, dat ze zilver had verdiend en niet het gevoel wilde hebben, dat ze goud had verloren. Ook in de IJshal Leiden werden de wedstrijden door veel enthousiaste Leidenaren gevolgd en natuurlijk vooral de Leidse Van Riessen bejubeld.

Advertentie

Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×