'Niet Normaal', Kunstfestival in Scheltema

Op 27 en 28 februari wordt in het Scheltemacomplex het Kunstfestival ‘Niet Normaal’ gehouden. Het festival is een onderdeel van de manifestatie in de Amsterdamse Beurs van Berlage en stelt bezoekers de vraag “wat is normaal en wie bepaalt dat?”. Thema’s, die aan de orde komen zijn bijvoorbeeld: ingrijpende lichaamscorrecties, het slikken van pillen om de intelligentie te verhogen, de grenzen, die gelegd worden bij een rimpel, een depressie of iemand die geen carrière wil maken e.t.c. Er zijn diverse muzikale optredens en workshops en de vertoning van de film ‘Mam’ van Adelbheid Roosen. Bijzonder is ook de workshop fotograferen, die speciaal ontwikkeld is voor blinden en slechtzienden, onder de titel ‘Seeing the Unseen’.
De toegang is gratis. Meer info en volledig programma: www.scheltemacomplex.nl

Advertentie

Cultuur


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×