Toekomstbeeld Oostvlietpolder, zoals door de VVO gebruikt in hun Kieswijzer.

GroenLinks en VVO ruziën over toekomstbeeld Oostvlietpolder

GroenLinks is boos op de Vereniging Vrienden Oostvlietpolder die op haar site een aantal impressies heeft gezet die volgens de VVO weergeven hoe de Oostvlietpolder er in de toekomst uit kan gaan zien. Kandidaat-raadslid Walter van Peijpe van GroenLinks noemt de collages afschrikwekkende beelden van de toekomst van de Oostvlietpolder: “Met deze suggestieve collages probeert de VVO haar standpunt voor het behoud van de polder kracht bij te zetten.” De VVO vindt op haar beurt dat het door hen weergegeven toekomstbeeld wel degelijk realistisch is: “Het is gebaseerd op het mede door GroenLinks vastgestelde bestemmingsplan Oostvlietpolder waarin de stedelijke entree op de Europaweg en andere bouwvoorschriften (tot zo’n 24 meter hoog) zijn vastgelegd. De impressiefoto’s zijn vervaardigd door de Vereniging Vrienden Oostvlietpolder met als basis enkele schetsen van weleer.”

Advertentie

Leiden Oostvlietpolder


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×