Een dolblije Wesley Klein kreeg van burgemeester Lenferink niet alleen lovende woorden, maar ook de zilveren herinneringspenning van de gemeente Leiden. De huldiging is door SBS6 opgenomen en is binnenkort te zien in de real life soap die de zender op zaterdagavond uitzendt. (Foto's: Chris de Waard en Dennis Oudshoorn).

Zilveren stadspenning voor Wesley Klein

“Klein, dat ben je allang niet meer. Zoals je daar zong bij Popstars, daar kreeg je gewoon kippevel van.” Lovende woorden van burgemeester Lenferink vanmiddag bij de huldiging van Wesley Klein op het Bevrijdingsplein.Voordat het zover was, passeerde een keur van Leidse artiesten de revue. Alle zangers en zangeressen waar Wesley de afgelopen jaren vaak mee op het podium stond in de kroegen in en om Leiden. Mark Rijs, buurman van Wesley, mocht het spits afbijten voor een afgeladen plein waar een paar duizend mensen de kou en ijsregen trotseerden om hun favoriet te zien. Die kwam rond half vier. Toen begon het ook steeds harder te regenen, waardoor de optredens die na Wesley kwamen een beetje in het water vielen.

Na de huldiging, waarbij zijn jarige vriendin Nellie en de rest van Wesley’s familie aanwezig waren, kwam ook collega-popstar Joshua nog even langs om samen met Wesley te signeren bij de stand van Music Store waar Wesley’s single ‘You raise me up’ als warme broodjes over de toonbank ging.

De Leidse videosite www.iloveleiden.com was ook aanwezig en maakte de volgende opname van Wesley’s optreden.

Cultuur Leiden popstarwesleyklein


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×