Wesley's vriendin Nellie keek, omhuld door (schoon)familieleden, eind februari hoogzwanger toe hoe Wesley op het Bevrijdingsplein door burgemeester Lenferink werd gehuldigd met de zilveren stadspenning. (Archieffoto: Chris de Waard).

Dochter voor Wesley Klein

De Leidse zanger Wesley Klein is vader geworden van een dochter. Het meisje heet Jailey en kwam gisterochtend rond 6.30 uur ter wereld. Dat heeft zijn management bekend gemaakt. Moeder Nellie en dochter maken het goed. Ze zullen het komende week wel even zonder papa Wesley moeten doen. Die staat drie avonden met de Toppers op het podium in de Amsterdam Arena. Die optredens maakten deel uit van het winnen van Popstars.

Leiden popstarwesleyklein


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×