Grote opkomst Zorg en Zekerheidcircuit verwacht

De wedstrijd in het Zorg en Zekerheidcircuit van komende zondag, wordt georganiseerd door Leiden Road Runners Club. Omdat de vorige loop vanwege het winterse weer afgelast werd, verwacht LRRC dit keer een opkomst van ongeveer duizend hardlopers. Er zijn verschillende afstanden. Voor de allerkleinsten is er een tocht van 1 km, die om 10.00 uur begint. De route van 5 km start een uur later. Weer vijf minuten daarna kunnen de deelnemers aan de tocht van 10 en 15,2 km aan de bak. Wethouder Marc Witteman geeft de startschoten. Alle tochten beginnen en eindigen bij Sportpark De Vliet aan de Voorschoterweg. Inschrijven kan op de dag zelf, tussen 09.00 en 10.45 uur. Alle nummers 1, 2, en 3 krijgen een prijs. Op www.lrrc.nl staat meer informatie.

Advertentie

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×