ROC en BOR werken samen in BouwForce Leiden

Het ROC en Bouwopleiding Rijnland, het vakopleidingscentrum voor de bouw in deze regio, zijn onder de naam BouwForce Leiden een unieke samenwerking aangegaan. Beide partijen werken al sinds 2007 samen. Omdat ze hun samenwerking duurzaam wilden voortzetten, is er een samenwerkingsovereenkomst ontwikkeld, die afgelopen donderdag in bijzijn van wethouder Jan-Jaap de Haan ondertekend werd. Dankzij de komst van BouwForce Leiden kunnen de leerlingen van het ROC een opleiding volgen die goed afgestemd is op de vraag vanuit het bedrijfsleven. De leerling staat centraal in deze samenwerking, die moet leiden tot minder uitval en een betere doorstroom naar werk of vervolgopleiding.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×