Foto: PR.

Mooie kindervoorstelling Theater Popject in Q-bus

De Leidse poppenspelers Ben van Kempen en Anita ’t Sas (Theater Popject) hebben een mooie, nieuwe kindervoorstelling gemaakt met de titel ‘Koning Midas’. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en wordt gehouden in de Leidse Q-bus. Popject bijt hiermee de spits af voor nieuwe en andere soort voorstellingen in het muziekhuis, omdat de accommodatie daar zeer geschikt voor is. De voorstelling is gebaseerd op het mythologische verhaal over Koning Midas, dat op poëtische wijze bewerkt is tot een humoristisch en sprookjesachtig verhaal. Van Kempen, die tevens kunstnaar is, heeft de grote papieren figuren van de voorstelling zelf ontworpen.

De voorstelling vindt plaats op woensdagmiddag 10 maart aanvang 14.30 uur; kaarten verkrijgbaar aan de zaal.

Meer info: www.popject.nl

Advertentie

Cultuur


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×