Alleen maar winnaars bij talentenshow in Slaaghwijk

Afgelopen vrijdag vond in wijkservicecentrum De Lepelaar een talentenshow plaats. De show werd georganiseerd door tante Irene van de Kidsclub Slaaghwijk en gesponsord door Activite en de Sleutels. Wethouder Gerda van den Berg reikte de prijzen uit. Iedereen was winnaar. Irene Alberto uit de Slaaghwijk – bij kinderen uit de buurt bekend als ’tante Irene’ – organiseert al jaren activiteiten voor kinderen uit Slaaghwijk. Zo biedt zij kinderen een kans om zich te ontwikkelen. Bovendien draagt zij op deze manier haar steentje bij aan de leefbaarheid van de wijk. De Talentenshow was daarom een initiatief dat zowel door de Sleutels, Activite, de gemeente als Portaal werd toegejuicht.

De avond startte om 17.00 uur met een openingslied gezongen door de 9-jarige Nima. Het programma bestond uit 21 optredens variërend van dansen op muziek van Yes-R tot en met een zangsolo. De avond werd afgesloten met een gezamenlijk optreden van alle kinderen en tante Irene. Ze zongen het lied ‘He’s Got the Whole World in His Hands’. Aan de jury, bestaand uit de gemeente Leiden en de Sleutels, de moeilijke taak om de winnaars te bepalen. Larissa, Elmas, Kauotar, Rania en Maroua sleepten met het hip hop nummer van Soulja de eerste prijs in de wacht.

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×