Colour Your Mind 2010

Binnenkort is het weer tijd voor het jaarlijkse Colour Your Mind festival. Dit multiculturele evenement wordt georganiseerd door Bureau Discriminatiezaken Haaglanden en Hollands Midden, Vluchtelingenwerk Zuid-Holland Noord, de Raad van Kerken Leiden, de Diaconie Protestantse gemeente Leiden en de RK Diaconie Leiden. Mensen met allerlei culturele en religieuze achtergronden laten tijdens colour Your Mind zien wat de rijkdom kan zijn van verschillende mensen, culturen en levensbeschouwingen in één stad. Er zijn hapjes uit diverse landen en er is live gospel en Klezmermuziek. Amnesty verzorgt een filmprogramma. Ook is er een informatiemarkt en wordt aan de hand van een fototentoonstelling het thema “kleurrijk Leiden” in beeld gebracht. Voor de kinderen is er een clown en voor jongeren een klimmuur.

Het evenement wordt afgesloten met een interreligieus bezinningsmoment onder leiding van de Leidse Raad van Kerken en het Interreligieus Platform Leiden.

Het festival vindt op zondag 21 maart plaats in de Pieterskerk en duurt van 13.00 tot 17.00 uur. Iedereen is welkom.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×