Ringweg strandt opnieuw in Leiderdorp

Ondanks een dreigend ingrijpen van de provincie Zuid-Holland voelt de Leiderdorpse politiek nog steeds niets voor de aanleg van de Ringweg-Oost. PvdA-wethouder Peter Glasbeek hield de raadsleden tijdens een extra raadsvergadering voor dat een gedwongen grenscorrectie met Leiden een serieuze mogelijkheid is om de door Leiden en de provincie zo gewensde weg door te drukken. Het mocht niet baten. Vooral de VVD in Leiderdorp, de partij die harde voorwaarden aan medewerking stelt, denkt dat het allemaal zo’n vaart niet zal lopen en hield voet bij stuk. Na de verkiezingen zal een nieuwe Leiderdorpse raad zich opnieuw over de plannen buigen.

Leiden Regio bestuurskracht


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×