Witteman plaatst nestkast slechtvalk

Vanmiddag rond 14.00 uur, zal wethouder Marc Witteman (Economische zaken) een nestkast voor een slechtvalk plaatsen op de collectietoren van NCB Naturalis in het Bio Science Park. Nu maar hopen, dat de slechtvalk, die al regelmatig wordt gesignaleerd op de toren, hierin een nest wil bouwen. Met deze plaatsing wordt de aftrap gegeven voor alle activiteiten in en om Leiden in het ‘Jaar van de Biodiversiteit 2010’. Alle activiteiten, die in en om Leiden plaatsvinden, zijn te vinden op www.naturalis.nl/biodiversiteitjaar, de landelijke evenementen op www.biodiversiteit.nl.

Advertentie

Leiden slechtvalk


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×