Concert voor kleine fotograaf Jonathan

Een uitstekende manier om jongeren met klassieke muziek in aanraking te brengen is de kindervoorstelling ‘Geloof me!. Na een overweldigend succes in het Amsterdamse concertgebouw, komen Oorkaan en het Vlaamse theatergezelschap Laika naar Leiden om een succesreprise van deze kindervoorstelling te geven. Het verhaal gaat over de kleine fotograaf Jonathan, die van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat de wereld het liefst door zijn camera bekijkt. Hij ziet daardoor allerlei dingen, die anderen niet kunnen zien, zoals straatstenen, die blinken als juwelen en de poes, die met een boom praat. Zijn moeder houdt van Schubert en zingt zijn foto’s vol prachtige muziek. Pim Moorer arrangeerde en componeerde de muziek. ‘Geloof me!’ is een bijzondere voorstelling voor kinderen vanaf 6 jaar en vindt plaats in de Aalmarktzaal van de Leidse Stadsgehoorzaal.

Zaterdag 13 maart, aanvang 15.30 uur.

Meer info en kaarten: www.stadsgehoorzaalleiden.nl

Advertentie

Cultuur


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×