Sporten en spelen in Leiden Zuidwest

Dankzij de samenwerking tussen speeltuinvereniging de Vijf Hoven en de Stichting Thuis Op Straat (TOS), is er in Leiden Zuidwest van alles te beleven voor kinderen en jongeren. Op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag, kunnen zij zich na schooltijd gratis uitleven in de speeltuin aan Hoflaan 169 en op het kunstgrasveld op de hoek met de Telderskade. Hier worden allerlei sportieve activiteiten georganiseerd. Regent het, dan is het clubhuis open. In de vakanties zijn er extra activiteiten. Eens in de maand is er op zondag een sport- en spelmiddag. De begeleiding is in handen van vrijwilligers, stagiaires en jongeren van het Zakgeldproject. Zij worden begeleid door TOS en de speeltuinvereniging, die een samenwerking voor allereerst twee jaar aan zijn gegaan.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×