Foto: PR.

Burcht Jazz sluit seizoen af met Dick de Graaf 'Cry Baby'

Aanstaande donderdag zal Dick de Graaff met zijn nieuwste project ‘Cry Baby’ het laatste concert van dit seizoen geven van Burcht Jazz. De Graaf zit al 25 jaar in het vak en is een nationaal en internationaal bekende saxofonist, zowel op sopraan als op tenor. ‘Cry Baby’ is een super mengeling van jazz, wereldmuziek, blues en funk. Met Jerome Hol op gitaar, Harry Emmery op bas en Erik Kooger op drums, belooft het een spetterende en swingende avond te worden.

Het concert vindt plaats in de Fonteinzaal op 11 maart, aanvang 21.30 uur.

Meer info: www.dickdegraaf.com, www.deburchtleiden.nl en www.leidsjazztrio.nl

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×