Foto: PR.

'Tot Zoens' drie ouwe jongens pakken nog één keer de gitaar

Net als die goeie ouwe Rolling Stones zullen ook Remco Campert, Jan Mulder en Bart Chabot nooit ophouden te bestaan. In 1989 ging het drietal voor het eerst het muzikale/ poëtische toneel op en zal binnenkort een reünie op de planken zetten in de Leidse Schouwburg. Hoewel Campert al 79 jaar is, wil hij van geen wijken weten. De drie mannen nemen de gitaren nog één keer ter hand en zullen op 14 maart om 16.00 uur op het Leidse podium als vanouds schitteren in muziek, gelardeerd met de nodige humor en zelfspot, met de pakkende titel: ‘Tot zoens’.

Meer info en kaarten: www.leidseschouwburg.nl

Cultuur


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×