Unieke voorstelling kindercircus Miloco in Rijnlands Lyceum

Kindercircus Miloco zal, onder begeleiding van het Toonkunst Orkest Leiden, twee unieke voorstellingen geven in het Rijnlands Lyceum in Oegstgeest. De voorstelling, getiteld ‘de Dromenvanger’ gaat over het meisje Milou, dat in slaap valt en begint te dromen. Haar droombeelden worden weergegeven in circusacts, begeleid door diverse klassieke werken van onder meer Debussy. ‘De Dromenvanger’ is een bijzondere voorstelling voor jong en oud en is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

De voorstellingen vinden plaats op 28 maart om 13.30 en om 15.30 uur.

Kaarten zijn verkrijgbaar via: www.toonkunstorkestleiden.nl.

Regio


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×