Gewapende overval op tabakszaak in Merenwijk

Een uur geleden is de tabakzaak aan de Standerdmolen in de Merenwijk door drie mannen overvallen. De overvallers kwamen om 10.00 uur de winkel binnen en bedreigden de aanwezige medewerker met een steekwapen. De daders zijn er met geld en sigaretten vandoor gegaan. De politie heeft direct de Merenwijk afgegrendeld en is een zoektocht in de wijk begonnen. Daarbij werd ook een helikopter ingezet. De zoekactie heeft nog geen resultaat opgeleverd.

De politie vraagt getuigen die iets gezien hebben, contact op te nemen met de politie op 0900-8844. Anoniem melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×